Sıkça Sorulan Sorular

1) Gönderileriniz de gizliliğe özen gösteriyor musunuz?

Cevap: Siz değerli müşterilerimizin gönül rahatlığıyla siparişlerini alabilmeleri için ürünler öncelikle kendinden yapışkanlı hediye poşetlerine ardından kendi markamızın poşetine ve son olarak da kapalı kargo poşetlerine konulup gönderilmektedir. Ayrıca faturalarımızda da sadece ürün kodu yazdığı için kargonuzun içeriğini de kimse bilememektedir.

2) Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz?

Cevap: Şuan için sadece Yurtiçi Kargo firması ile çalışıyoruz.

3) Motorlu kurye yada özel kurye gibi başka bir sevkiyat yönteminiz var mı?

Cevap: Gizliliğe ve mahremiyete özen gösterdiğimiz için siparişlerinizi sadece kargo yoluyla sevk ediyoruz.

4) Siparişimizi adresimizden değilde başka bir yerden teslim alabiliyor muyuz?

Cevap: Dilerseniz siparişlerinizi oluştururken adres olarak sizin için en ideal olan Yurtiçi Kargo şubelerini de yazabilirsiniz.

5) Siparişimin durumunu görmek için sitenize giriş yapamıyorum, neden?

Cevap: Şayet siparişinizi "ÜYE OLMADAN HIZLI ALIŞVERİŞ" bölümünden oluşturduysanız, sistemimiz sipariş oluştuktan sonra bilgilerinizi otomatikman silmektedir. Bu yüzden sitemize giriş yapamamaktasınız.

6) İade ve değişim için ne yapmam gerekiyor?

Cevap: İadesini veya değişimini yapmak istediğiniz ürünü size geldiği gibi kutusu katlı olarak, faturamızın üzerinde yazan adresimize Yurtiçi Kargo ile göndermeniz gerekmektedir. Lütfen ürünün yanına adınızı soyadınızı iletişim bilgilerinizi ve değişirtirmek istediğiniz badeni yada iade nedenini yazan bir not eklemeyi unutmayınız.

7) Siparişim ne zaman elimde olur?

Cevap: Kargo firması saat 16:00 gibi siparişleri almaya geliyor. Bu yüzden saat 14:00 e kadar verilen siparişleri aynı gün kargolayabiliyoruz. Genelde İstanbul içine de 24 saatde teslim edilmiş oluyor. Diğer illerimize de uzaklık ve servis süresine bağlı olarak değişiyor. Nadirende olsa tedarik sürecinde ki aksaklıklardan dolayı bazı siparişler bir sonra ki güne kalabiliyor. Fakat aksaklık yaşanmaması için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isteriz.

8) Kargo takip numaramı öğrenebilir miyim?

Cevap: Kargo takip numarası, kargocu arkadaşların siparişleri bizden alıp şubeye götürdükten sonra, bizim hazırladığımız barkodları kendi sistemlerine girdikleri zaman oluşuyor ve aynı anda size kısa mesaj olarak iletiliyor.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.